Ontwikkeld met SlaapFysio

Jouw slaapidentiteit zegt veel meer over je dan je denkt. Veel klachten kennen hun oorsprong of worden versterkt door het slaapgedrag en de slaapsituatie. Voor reguliere fysiotherapeuten is het vrijwel onmogelijk om dit mee tenemen in behandelingen. Zij hebben hier namelijk geen inzicht in. SlaapFysio brengt het slaapgedrag en de slaapsituatie eenvoudig in kaart en geven advies zodat je in bed altijd op de juiste manier kunt bewegen en in de juiste houding ligt.

Het ontwikkelen van een goed matras gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Er is kennis voor nodig om een ergonomisch matras te ontwikkelen dat aansluit op ieder lichaam. Na veel wakkere uren doorgebracht te hebben met Beddenspecialist.nl, is, samen met de kennis van Slaapfysio, FLIP tot stand gekomen. Een innovatief slaapproduct waar een ander alleen nog maar van durft te dromen! 

Meer over SlaapFysio


SlaapFysio weet raad!

We vinden het belangrijk dat je het fijn hebt met FLIP. Twijfels, niemand houdt ervan en dat begrijpen we. Daarom kijkt SlaapFysio bij twijfel samen met jou naar de opbouw binnen jouw FLIP matras. Zo zorgen we er samen voor dat FLIP echt je beste slaapmaatje wordt. 

SlaapSelfie Check

FLIP bestaat uit verschillende blokken die je zelf harder of zachter kunt maken door ze te flippen. FLIP wordt altijd geleverd met de standaard opbouw, die voor het grootste deel van de mensen goed ligt. Mocht je toch het gevoel hebben dat het matras nog niet helemaal goed past bij jouw lichaam, dan kun je gebruik maken van onze SlaapSelfie Check. Door middel van deze tool kan er een objectieve analyse gemaakt worden van de stand van jouw wervelkolom. Veel hangt echter af van het juiste gebruik van de tool. Hoe moet je nu precies liggen en hoe maak je de foto. We leggen het graag aan je uit door middel van de onderstaande stappen.  

Stap 1 ) Het maken van de foto 

Voor een goede analyse van de ondersteuning van het wervelkolom is het belangrijk dat je voor de foto op je zij gaat liggen, ontspannen en de benen licht gebogen. De foto moet genomen worden op ongeveer 1 meter afstand. En op dezelfde hoogte als het matras. Als je de foto maakt vanuit een positie die te hoog is, kan de SlaapFysio niet goed bepalen hoe je wervelkolom loopt. Kleding kan heel vertekenend werken. Zorg ervoor dat je alleen een broek, shirt en sokken aan hebt bij de foto. 

Stap 2 ) Stuur de SlaapSelfie 

Stuur de Slaapselfie in via onderstaand formulier naar ons toe. Binnen drie werkdagen krijg je van ons reactie via de mail of wordt je gebeld met het juiste advies. Heb je hier nog een paar vragen bij, stel ze dan gerust. We willen je zo goed mogelijk helpen bij de opbouw van het matras.  

Stap 3 ) Flip je matras

Flip je matras, in overleg met onze Slaapfysio en...

Slaap lekker!

Stuur jouw SlaapSelfie naar ons toe: