Retour

Onze garanties

We vinden het belangrijk dat je FLIP op een goede manier ervaart en hij jou optimale comfort biedt en willen je hier zo veel als mogelijk bij ondersteunen. Voor je FLIP naar ons wilt retourneren willen we je daarom vragen nog even onze garanties te doorlopen. Wellicht kunnen onze Instelgarantie of SlaapSelfie Check je goed op weg helpen naar de juiste instelling voor jouw lichaam. 

Contact over retourneren

We hopen natuurlijk van niet, maar het kan natuurlijk voorkomen dat FLIP niet voldoet aan jouw verwachtingen of dat er iets mis is met het matras. Mocht dit wel zo zijn dan willen wij de beste oplossing voor jou vinden. Daarom willen we je vragen het onderstaande formulier in te vullen om jouw FLIP matras retour te melden. Vergeet vooral niet om even aan te geven wat er precies aan de hand is. Op die manier kunnen wij er echt alles aan doen om onze services te verbeteren. 

Terugstuurgarantie 

Je hebt 14 dagen terugstuurgarantie op FLIP. Mocht het matras na 14 dagen toch niet helemaal bevallen dan kun je het matras retour sturen. Je kunt het matras zelf terugbrengen in de winkel of laten ophalen. Breng je het product zelf retour, dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Misschien heb je geen vervoer. In dat geval neemt de ondernemer het transport graag voor je uit handen. Hij zal daarvoor 50 euro in rekening moeten brengen. 

Retourformulier