Over FLIP

FLIP zet de matrassenwereld op z'n kop

Iedereen houdt toch van slapen? Maar niet iedereen is hetzelfde. Er is maar één slaper zoals jij en daar hoort een uitzonderlijk matras bij. FLIP gelooft niet in één matras voor iedereen. Ieder mens heeft een uniek lichaam dat ook nog eens verandert in de loop der jaren. Maar hoe kan één matras nu echt voor ieder lichaam geschikt zijn?

Het ontwikkelen van zo'n perfect matras gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Er is kennis voor nodig om een ergonomisch matras te ontwikkelen dat aansluit op ieder lichaam. Na veel wakkere uren doorgebracht te hebben met Beddenspecialist.nl, is, samen met de kennis van Slaapfysio, FLIP tot stand gekomen. Een innovatief slaapproduct waar een ander alleen nog maar van durft te dromen! 

FLIP is onderdeel van Beddelicious. Elke seconde, elke minuut, dag voor dag werkt Beddelicious aan instelbare slaapoplossingen om ieder uniek persoon jarenlang een gezonde nachtrust op maat te kunnen bieden. Zodat jij elke nacht goed en comfortabel slaapt en je elke dag weer optimaal presteert. FLIP by Beddelicious past met zijn instelbare modules zich volledig aan jouw unieke lichaam aan. 

Om de vermoeide industrie wakker te schudden

We willen dat iedereen lekker slaapt, maar begrijpen ook dat het vandaag de dag moeilijk is om een matras uit te kiezen. Online een matras kopen lijkt makkelijk, maar geeft geen garantie op goed en lekker slaapcomfort. De modules van FLIP maken het matras zodanig aanpasbaar dat het echt bij jou past. Ook achteraf kun je FLIP nog aanpassen zodat je altijd lekker ligt. Mocht je slaapgedrag (tijdelijk) veranderen, dan verandert FLIP met je mee. Zo zorgt FLIP bij jou altijd voor de ideale nachtrust. 

Persoonlijke hulp bij jouw nieuwe matras

Een matras online aanschaffen en dat vanuit je eigen bed, wie wil dat nou niet? Toch helpen we je tijdens deze aanschaf het liefst zo veel mogelijk. Het is tenslotte een slaapproduct waar je een derde van je leven op doorbrengt. Daarom is FLIP exclusief verkrijgbaar bij 29 Beddenspecialisten die jou deze persoonlijke hulp bieden. Of kies voor de SlaapSelfie Check en laat de SlaapFysio jou vervolgens online advies geven over de juiste instelling, net zo makkelijk. 

Aan het eind van de dag relaxen met FLIP

We willen graag jouw slaapkwaliteit verbeteren en uiteraard vinden wij dat dit het beste kan met FLIP. FLIP is voor ons het beste slaapmaatje, maar naast het slapen houden we ook van een goede service. Een matras kopen moet net zo comfortabel zijn als in bed kruipen. Daarom hopen we dat je vooral ook kijkt naar wat anderen over FLIP zeggen.  Bekijk hier onze beoordelingen.  

Bestel direct