Garanties

Beddelicious FLIP Garantiebewijs

Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van jouw Beddelicious FLIP. FLIP is zo ontworpen dat je dit matras altijd aan jouw lichaam kunt aanpassen.

FLIP® | FLIP FAST SLEEP BETTER |

Terugstuurgarantie

Je hebt 14 dagen terugstuurgarantie op FLIP. Mocht het matras na 14 dagen toch niet helemaal bevallen dan kun je het matras retour sturen.

Heb je al direct spijt van je aankoop, dan kun je de koop binnen 14 dagen ongedaan maken. Deze bedenktijd gaat in de dag nadat je FLIP hebt ontvangen. Je krijgt het gehele aankoopbedrag gecrediteerd. Je kunt het matras zelf terugbrengen in de winkel of laten ophalen. Breng je het product zelf retour, dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Misschien heb je geen vervoer. In dat geval neemt de ondernemer het transport graag voor je uit handen. Hij zal daarvoor 50 euro in rekening moeten brengen. 

Twijfelgarantie met SlaapSelfie

Het matras bestaat uit verschillende blokken met elk verschillende stevigheden. Het matras wordt geleverd in een standaard indeling, die voor het grootste deel van de mensen prima ligt. Aan de hand van het insteladvies pas je eventueel de instellingen van het matras aan aan jouw lichaam. Dit doe je op gevoel, je bent tenslotte zelf geen expert en je hebt geen professional in de buurt. Wil je een beetje hulp daarbij? Hiervoor is onze Twijfelgarantie met Slaapselfie. Hiermee kunnen we je op afstand toch helpen. Volg dit stappenplan:

Stap 1) Stel het matras in volgens het ligadvies.

Stap 2) Heb je na een paar dagen het gevoel dat je toch niet lekker ligt, maak dan een Slaapselfie. Laat hiervoor een foto van jezelf in zijligging maken terwijl je met je rug naar de camera ligt.

Stap 3) Stuur de Slaapselfie naar een van onze gecertificeerde slaapfysiotherapeuten. 

Stap 4) De Slaapfysio neemt contact met je op om de samenstelling van je matras te optimaliseren.

1000 dagen Instelgarantie

Mocht je na het advies van de Slaapfysio toch graag professioneel advies hebben bij jou thuis, dan kan dat. Gedurende 1000 dagen heb je instelgarantie, waarbij een deskundige uit één van de winkels van Beddenspecialist.nl je ter plekke thuis helpt bij het vinden van de optimale instelling.

10 jaar productgarantie

Op FLIP heb je 10 jaar productgarantie. Hiervoor gelden de volgende bepalingen:

De bepalingen gelden uitsluitend indien gesproken kan worden van normaal gebruik. De garantie is ook alleen van toepassing als je FLIP bij een erkend verkooppunt hebt gekocht. Dit zijn de winkels van Beddenspecialist en FLIPmatras.nl. Alleen de oorspronkelijke koper kan gebruikmaken van het recht op garantie. Bij vastgestelde materiaal- en/of constructiefouten zijn de volgende bepalingen van kracht:

Beddelicious FLIP matrassen

Binnen 2 jaar komen de kosten van de reparatie respectievelijk vervanging volledig voor onze rekening. In deze periode herstellen wij alle beschadigingen die terug te voeren zijn op materiaal- of fabricagefouten, gratis d.m.v. reparatie of een omruilgarantie. Na 2 jaar geldt het afschrijvingsprincipe volgens de volgende tabel.

Tussenkomst onder garantie

Kosten ten laste van de koper

1ste jaar

0%

2de jaar

0%

3de jaar

30%

4de jaar

40%

5de jaar

50%

6de jaar

60%

7de jaar

70%

8ste jaar

80%

9de jaar

90%

10de jaar

100%

Dit alles uitgaande van de originele aankoopwaarde van het eerste product.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Tip 1) Jouw FLIP matras komt beter tot een goed comfort indien gecombineerd met een matrasdrager die goede ventilatiemogelijkheden heeft. Een te harde bodem doet zonder meer afbreuk aan het comfort.

Tip 2) Een nieuw matras is te vergelijken met een paar nieuwe schoenen. Nadat je ze hebt ingelopen, zitten ze pas echt comfortabel. Dit geldt eveneens voor het nieuwe Beddelicious FLIP matras. Voordat je optimaal comfort ervaart, heeft het ook zo'n 30 dagen nodig om zich aan je lichaam aan te passen. Door dit 'inliggen' ontstaat een lichte afdruk van jouw lichaamsvorm. Daarvoor hoef je je niet ongerust te maken, er is hier sprake van een normale zetting van de afdeklagen. De afdeklagen worden door normaal gebruik op gelijkmatige wijze gestabiliseerd.

Tip 3) Net als bijvoorbeeld een nieuwe auto kan je nieuwe Beddelicious FLIP matras een specifieke geur verspreiden. Deze geur is absoluut ongevaarlijk en verdwijnt na enige tijd goed luchten. Lucht je matras regelmatig, maar nooit in direct zonlicht.

Tip 4) Vouw je matras nooit dubbel, dit kan ernstige schade aan het interieur veroorzaken.

Tip 5) Reinig je matras regelmatig met een zachte borstel, maar niet kloppen of stofzuigen. Raadpleeg voor onderhoud van afneembare hoezen het wasvoorschrift.

Indien er sprake blijkt te zijn van materiaal- of fabricagefouten, zal het daaruit voortvloeiende defect hersteld worden volgens de Beddelicious garantievoorwaarden of zal een andere passende oplossing worden geboden. Indien een defect niet hersteld wordt kan het product vervangen worden door hetzelfde of door een gelijkwaardig product, of kan een passende vergoeding worden aangeboden. Beddelicious bepaalt uitsluitend of een fout hersteld wordt door vervanging, reparatie of vergoeding. Aanspraak op garantie kan alleen worden gemaakt onder overlegging van de originele factuur. De aanmelding dient te geschieden bij het Beddelicious verkooppunt waarbij het product oorspronkelijk werd aangeschaft, ook indien de koper inmiddels naar een ander land verhuisd is.