Uniek, zoals jij bent

Iedereen is anders dus waarom je matras niet? Lig je toch niet helemaal perfect, verandert de ondergrond of misschien wel je lichaamsbouw? In één handomdraai past FLIP weer echt bij jou! Toch willen we je een beetje op weg helpen met het FLIP-recept. Het recept geeft weer hoe FLIP in de meeste gevallen, het beste bij jou past.

FLIP | stevig postuur

Bij een persoon met een steviger postuur stel je FLIP op de volgende manier in:
De medium module bij de benen, de firm module bij de heupen, de medium module bij de onderrug en de soft module bij de schouders.

Bij dit postuur zit het meeste gewicht bij de heupregio. Door de firm en medium modules wordt deze regio optimaal ondersteund en zak je niet te diep weg. Omdat de breedte van de schouders bij dit postuur over het algemeen niet breder is dan de omvang van de heupen en middel, biedt de soft module ideale ondersteuning. 

FLIP | licht postuur

Bij een persoon met een lichte postuur stel je FLIP op de volgende manier in:
De soft module bij de benen, de soft module bij de heupen, de medium module bij de onderrug en de soft module bij de schouders.

Bij dit lichte postuur is het gewicht geleidelijk verdeeld over het lichaam. Het is natuurlijk niet te bedoeling dat het lichaam als het ware omhoog wordt geduwd door het matras. Daarom zorgen de soft modules ervoor dat het matras bij de benen en heupen goed aansluit. Door de holling in je onderrug adviseert FLIP in deze regio een medium module. 

FLIP | atletisch postuur

Bij een persoon met een atletisch postuur stel je FLIP op de volgende manier in:
De soft module bij de benen, de medium module bij de heupen, de medium module bij de onderrug en de extra soft module bij de schouders.

Bij dit atletische postuur zit het gewicht voornamelijk in het bovenlichaam en zijn de schouders over het algemeen breder dan de heupen. De medium modules zorgen ervoor dat je optimaal gedragen wordt door het matras en de extra soft module zorgt ervoor dat de schouders voldoende ruimte krijgen in het matras. 

FLIP | zwanger postuur

Voor zwangere vrouwen stel je FLIP op de volgende manier in:
De medium bij de benen, de firm module bij de heupen, de firm module bij de onderrug en de soft module bij de schouders.

Bij zwangere vrouwen neemt het gewicht plaatselijk toe. Daarom kan je in deze regio (tijdelijk) de firm modules plaatsen om het 'doorhangen' in de onderrug en heup te voorkomen. De softe module zorgt er daarnaast voor dat het matras goed bij de schouders aansluit. 

FLIP | getailleerd postuur

Voor een getailleerd postuur stel je FLIP op de volgende manier in:
De medium bij de benen, de soft module bij de heupen, de medium module bij de onderrug en de extra soft module bij de schouders.

Bij een getailleerd postuur is van het belang dat de modules het lichaam volgen. Door het getailleerde postuur zijn de schouders en heupen breed en is het van belang dat het matras goed aansluit. Daarom heeft de heup een softe module, de onderrug een medium module en de schouders een extra softe module. 

FLIP | het kind

Voor kinderen stel je FLIP op de volgende manier in:
De medium bij de benen, de soft module bij de heupen, de medium module bij de onderrug en de extra soft module bij de schouders.

FLIP is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor kinderen is daarom de onderstaande opbouw van de modules de meest voorkomende. 

Ik wil graag meer advies

We helpen je bij het instellen FLIP het liefst zo veel mogelijk. Een matras is ten slotte een slaapproduct waar je een derde van je leven op doorbrengt. Daarom is FLIP exclusief verkrijgbaar bij 29 Beddenspecialisten om jou deze persoonlijke hulp te bieden. Je kunt daarnaast ook gebruikmaken van de SlaapSelfie Check en de SlaapFysio jou vervolgens online laten adviseren over de juiste instelling, net zo makkelijk. Of maak gebruik van onze 1000 dagen instelgarantie en laat je matras eenmalig goed instellen bij jou thuis. 

Slaap lekker met FLIP!