FLIP for Life

Uit eigen land 

FLIP wordt volledig ontwikkeld en gemaakt in Nederland en dat maakt FLIP dichterbij dan je denkt. Een eenvoudig en strak design, fijne kwaliteit, kennis van aangesloten Beddenspecialisten en dat allemaal uit eigen land. Alleen zo kun je op een verantwoorde manier produceren en garanderen wij een duurzaam en betrouwbaar product.

Haal het meeste uit FLIP

Een matras dat na 10 jaar wordt weggegooid. Zonde voor de natuur en zonde voor jou. Daarom heeft FLIP een verlengde levensduur door zijn vervangbare onderdelen. Zo haal je het meeste uit je matras zonder het milieu onnodig te vervuilen. Bij FLIP kunnen alle modules, de topper en de tijk vervangen worden en zo blijft FLIP altijd bij jou. Zo hoef je alleen de onderdelen te vervangen die echt aan vervanging toe zijn en niet het gehele matras. Neem contact op met een winkel bij jou in de buurt om nieuwe modules te bestellen. 

FLIP langer mee met de juiste verzorging

De reiniging van een matras is belangrijker dan je zou denken. Op die manier zorg jij ervoor dat de kwaliteit van je matras gewaarborgd blijft, hou je huisstofmijt op een afstand en gaat jouw matras uiteindelijk langer mee en dat is wat wij natuurlijk willen. Daarom kan je FLIP reinigen met speciale apparaten zoals bijvoorbeeld Raycop. De tijk van FLIP kan je zelf wassen tot 40 graden Celcius.