• Wat is FLIP?

  FLIP is het enige toegankelijke en betaalbare matras dat je de zekerheid biedt dat je ook na aankoop gegarandeerd lekker ligt. FLIP gelooft niet in één matras voor iedereen. Iedereen heeft een uniek lijf dat ook nog eens verandert in de loop der jaren. Daarom heeft FLIP modules in het matras met verschillende stevigheden. Door de modules om te FLIPpen kun je het comfort en de ondersteuning van je matras helemaal zelf instellen. Blijvend aanpassen dus, helemaal zoals jij het wilt.

  Waarom zou ik voor FLIP kiezen?

  Online een matras kopen lijkt makkelijk, maar geeft geen garantie op goed en lekker slaapcomfort. Ligt een standaard matras achteraf gezien toch eigenlijk niet zo lekker of krijg je last van je rug, dan zit je met een miskoop. Niet bij FLIP. Bij FLIP kun je altijd achteraf nog aanpassen, zodat je altijd lekker ligt. Ook handig als je slaapgedrag (tijdelijk) verandert, bijvoorbeeld doordat je zwanger bent. En ideaal voor kinderen, die groeien en daardoor continu van postuur gedurende hun jeugd. FLIP verandert continu met je mee.

  Ik heb rugklachten, is het wel verstandig om een matras via de webshop te kopen?

  Het is bij rugklachten of andere klachten altijd een risico om online een product te kopen zonder advies van een specialist. Dat geldt zeker ook voor een matras, een product waarop je een derde van je leven doorbrengt. Het liefst begeleiden we je persoonlijk bij de keuze van je matras. Daarom hebben we een paar mogelijkheden:

  • Kom naar een van de bijna 30 winkels van Beddenspecialist. Deze hebben FLIP in het assortiment en daar kun je ter plekke ervaren hoe FLIP ligt. Zo kun je je ook meteen laten adviseren over de voor jouw lichaam beste samenstelling van FLIP.
  • Heb je daar geen zin in, geen tijd voor, of zijn onze winkels te ver van je woonplaats? FLIP biedt genoeg mogelijkheden om het matras zo in te stellen dat dit bij je lijf past. Maar dat luistert, zeker met rugklachten, best heel nauw. Daarom hebben we onze Slaapselfie Service. Laat een foto maken van je rug terwijl je op je zij ligt met je rug naar de camera toe. Mail deze naar onze gecertificeerde Slaapfysiotherapeut. Je ontvangt advies over de instelling van FLIP die het best bij je lichaam past.

  Hoe kan een matras voor iedereen comfortabel zijn?

  De FLIP familie bestaat dan wel uit één matras, maar dat matras bestaat uit meerdere modules. Die modules zijn keerbaar, elke zijde heeft een andere stevigheid. Omdat dit matras dus toch op maat is in te stellen, kan het inderdaad voor iedereen comfortabel liggen.

  Voel je de overgang naar de volgende module als je er op ligt?

  Nee, die overgang tussen de modules voel je niet. Bovenop de modules ligt namelijk een 7 centimeter dikke toplaag. Deze zorgt voor zalig ligcomfort waardoor er van de verschillende zones niets te merken is.

  Moet ik het matras niet eerst uitproberen voor ik het aankoop?

  Nee, dat is niet nodig. FLIP biedt genoeg mogelijkheden om het matras achteraf zo in te stellen dat het bij je lijf past. Heb je achteraf twijfel of je FLIP wel helemaal optimaal hebt ingesteld? Daarvoor hebben we onze Slaapselfie Service.

  Maak een SlaapSelfie van je rug terwijl je op je zij ligt met je rug naar de camera. Mail deze naar een van onze gecertificeerde Slaapfysiotherapeuten. Je ontvangt van onze Slaapfysio advies over de instelling van FLIP die het beste bij je lijf past. 

  Wil je toch liever niet online bestellen? Daar hebben wij alle begrip voor. Kom naar een van de 29 winkels van Beddenspecialist, deze hebben FLIP in het assortiment. Probeer FLIP daar zelf uit en laat je direct adviseren over de beste instellingen.

  Hoe weet ik zeker of het matras voor mij geschikt is?

  Er is geen online matrasmerk dat je bestelt met vooraf de zekerheid of deze dit jouw lijf geschikt is. Bij FLIP heb je die zekerheid wel. FLIP kun je volledig instellen op jouw lijf, net zolang tot je perfect ligt. Twijfel je daarover? Dan biedt onze Slaapselfie Service de zekerheid dat je door hulp van specialisten tot de optimale instelling komt. En is er dan nog steeds twijfel? Dan is er altijd een Beddenspecialist in de buurt die je persoonlijk kan begeleiden en adviseren. Dat zie je nergens.

  Moet ik de FLIP-modules apart aanschaffen?

  Nee, zeker niet. De FLIP modules zitten standaard bij de prijs inbegrepen.

  Dus die modules kan ik FLIPpen. Moet ik het matras zelf ook regelmatig omdraaien?

  Nee, dat is niet nodig. De comfortabele afdeklaag zit aan de bovenkant.

  Adviseren jullie me ook bij het instellen van het matras?

  Bij FLIP leveren we een insteladvies, waarvan je uiteraard kunt afwijken. Als je het gevoel hebt dat je niet lekker ligt, kun je onze hulp inschakelen bij het instellen van FLIP tot het moment dat je perfect ligt. Daarom hebben we onze Slaapselfie service. Laat een foto maken van je rug terwijl je op je zij ligt met je rug naar de camera. Mail deze naar een van onze gecertificeerde Slaapfysiotherapeuten. Je ontvangt van onze Slaapfysio advies over de instelling van FLIP die het beste bij je lijf past. 

  Wat is de Slaapselfie service?

  Met de Slaapselfie service kunnen we je bij twijfel helpen de juiste instelling van het matras te kiezen. Laat een foto maken van  je rug terwijl je op je zij ligt met je rug naar de camera. Mail deze naar een van onze gecertificeerde Slaapfysiotherapeuten. Je ontvangt van onze Slaapfysio advies over de instelling van FLIP die het beste bij je lijf past. 

  FLIP is van Beddelicious. Wat is dat eigenlijk?

  Beddelicious is een beddenmerk dat zich onderscheidt van andere merken door aanpasbare (bedden)producten aan te bieden. Het merk staat voor maatwerk. Zoals een fiets helemaal op maat kan worden ingesteld, zo kunnen ook alle Beddelicious matrassen en boxsprings volledig worden ingesteld op je lijf. Beddelicious staat daarnaast voor comfort zoals je dat doorgaans in de beste hotels tegenkomt. Daarmee is het niet voor ieders budget geschikt. Met FLIP wil Beddelicious instelbare matrassen juist ook bereikbaar maken voor de iets kleinere portemonnee. Betaalbaar en toegankelijk dus.

  Wie is Beddenspecialist.nl?

  Beddenspecialist.nl is een formule met bijna 30 aangesloten winkels in Nederland die hoogwaardig slapen mogelijk maken. De winkels van Beddenspecialist zijn zelfstandig, deze bedrijven bestaan vaak al vele tientallen jaren, de eigenaars zijn echte beddenspecialisten bij wie hoogwaardige producten en advies voorop staan. Deze winkels hebben FLIP opgenomen in het assortiment.

  FLIP is uitsluitend verkrijgbaar via een van deze winkels. En natuurlijk online via onze webshop.