• Aankopen via de winkels van Beddenspecialist zijn CBW erkend. Wat betekent dat?

  Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn bij je aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels jou helpen. Ook bieden ze een extra goede productgarantie. En gaat er toch nog iets mis, dan kun je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, die voor een passende oplossing zorgt.

  Hoe zit die zekerheid als ik FLIP via de webshop heb besteld?

  Op online bestellingen zijn de wettelijke bepalingen voor kopen op afstand van toepassing. 
  Koop je een product of dienst op afstand, dan heb je een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd begint te lopen op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Je mag binnen die termijn zonder opgaaf van redenen op je koop terugkomen. Laat dus binnen die termijn schriftelijk weten dat je de koop wilt ontbinden. Je volledige aankoopbedrag wordt gecrediteerd. Er wordt in dat geval contact met je opgenomen hoe het matras geretourneerd kan worden.

  Consuwijzer

  Welke garantie heb ik op FLIP?

  Op FLIP gelden dezelfde garanties als op andere matrassen van het merk Beddelicious, het merk waaronder het FLIP matras valt. In de garantievoorwaarden vind je meer informatie.

  10 jaar garantie dus op mijn matras. Maar mijn matras vind ik toch niet lekker liggen. Wat nu?

  Een online besteld matras kan in de praktijk natuurlijk tegenvallen. Eén type matras kan tenslotte nooit geschikt zijn voor ieder lichaam. Daarbij kan het ligcomfort van een matras beïnvloed worden door de bodem waarop het matras ligt. En een matras heeft altijd een paar nachten nodig om te wennen.

  Er zijn in ieder geval verschillende factoren die bepalen of jij lekker ligt. Daarom kan je FLIP helemaal instellen naar jouw lijf en slaapsituatie. De mogelijkheden van FLIP bieden jou de beste garantie voor heerlijk slapen van alle online matrassen. Ook als je FLIP online en zonder advies of proefliggen besteld hebt.

  Twijfel je na een tijdje slapen toch over FLIP? Dan bieden wij de volgende garanties:

  1)      Twijfelgarantie: Stuur ons een Slaapselfie. Onze Slaapfysiotherapeut neemt contact met je op om samen met jou te kijken naar de instellingen van FLIP. Na de besproken aanpassingen houdt hij contact om te zien of de problemen zijn opgelost.

  2)      Instelgarantie: Je hebt maar liefst 1000 (DUIZEND!) dagen instelgarantie op FLIP.  Als het advies op afstand van de Slaapfysiotherapeut niet heeft geholpen, dan helpen we je thuis. FLIP wordt kosteloos thuis ingesteld door een van de deskundigen van Beddenspecialist.

  3)      Heb je al direct spijt van je aankoop, dan kun je de koop binnen 14 dagen ongedaan maken. Deze bedenktijd gaat in de dag nadat je FLIP hebt ontvangen. Je krijgt het gehele aankoopbedrag gecrediteerd. Je kunt het matras zelf terug brengen in de winkel of laten ophalen. Kies je voor het laten ophalen van je matras, houd er dan rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn. 

  Kortom, met FLIP heb je de meeste garantie op een heerlijke nachtrust. En daar draait het toch om?

  Het schuim van mijn modules is verkleurd. Hoe kan dat?

  Het is gebruikelijk dat schuim verkleurt. Dit kan absoluut geen kwaad en heeft geen invloed op de kwaliteit van het schuim.